DebitRoom

Laat je vermogen voor jou werken

Rendement is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Banken bieden nauwelijks rente en ook beleggen geeft geen zekerheid. Toch kan het, je vermogen nu laten renderen. DebitRoom zorgt dat door een unieke combinatie van software, bankgegevens en accountancy jouw vermogen voor je gaat werken. Met maximale zekerheid, vaste rente en onder goede voorwaarden.

Grip op financiële risico’s

Met ons unieke platform helpen we ondernemers vooruit. Dat doen we op basis van data die we vertalen naar de toekomst. Zo monitoren we dagelijks de financiële risico’s en helpen we samen met onze partners problemen te voorkomen. Zo’n 500 partners rijker, kunnen we volmondig zeggen dat deze aanpak werkt. Daarom zetten we ons Smart Platform ook in voor het verstrekken van bedrijfsfinancieringen. Door de inzichten van het platform houden we de financieringsrisico’s optimaal in de hand.

Aantrekkelijke spaardeposito’s

Wij en onze spaarders hebben zo’n sterk vertrouwen in de risicoanalyses, dat wij garant staan voor jouw inleg. Je kunt ook kiezen voor een variant waarbij je samen met ons en huidige spaarders voor een klein deel zelf garant staat: Spaardeposito Plus. Uiteraard tegen een nóg aantrekkelijkere rente. Al ruim 35% van onze spaarders koos voor deze variant.

Bij de spaardeposito’s van DebitRoom horen aantrekkelijke voorwaarden:

  • Vaste rente met een looptijd van 3 maanden tot 3 jaar
  • Maandelijkse rente-uitkering
  • Twee varianten: Spaardeposito met beschermde hoofdsom en Spaardeposito Plus

Vraag jouw financieel adviseur of accountant naar de mogelijkheden van onze spaardeposito’s.

Veilig renderen

Zekerheid en veiligheid zijn belangrijk als het om een spaardeposito gaat. DebitRoom zorgt ervoor dat je geld veilig kan renderen:

  • Stichting Derdengelden met onafhankelijke Raad van toezicht vanuit de bankwereld
  • Aflossing bepaalt acceptatie klanten
  • Anticiperen door monitoring van de toekomst en bieden oplossing
  • Samen met 500+ partners zorgen voor de aflossing
  • Bewezen trackrecord met hoog garantievermogen van DebitRoom en spaarders

Meer weten?

Meer weten over ons unieke Smart Platform, of bespreken hoe we met elkaar kunnen samenwerken?

Laat je gegevens hier achter, zodat Simon de Vlam contact met je kan opnemen. Uiteraard kun je ons ook bellen. Simon staat je graag te woord. Hij is telefonisch bereikbaar op (085) 74 70 480 en via simon@debitroom.com.