DebitRoom

Frisse kijk op kansen

Het analyseren van financiële data, bankmutaties en externe bronnen; dat is ons specialisme. Zo maken wij bedrijven succesvoller, voorkomen we problemen en creëren we ruimte om nog beter te kunnen ondernemen.

Waarom je voor ons kiest

Kernteam
Expertise en ruime ervaringen in het bankwezen en accountancy zijn de basis van ons team. Dit in combinatie met kennis op het gebied van fintech, levert unieke doeltreffende tools op, toegankelijk voor iedereen.

Software
Het ontwikkelen van software is voor ons bekend terrein. Met onze ruime kennis en ervaring blijven wij ons innovatieve Smart Platform door ontwikkelen. Hierbij zullen wij ook trends en ontwikkelingen als AI, Machine Learning en Blockchain gebruiken om ons platform richting de toekomst verder te innoveren.

500 partners
Vertrouwen is belangrijk, zeker in deze branche. Meer dan 500 partners staan achter ons en gebruiken onze diensten naar grote tevredenheid of raden deze aan bij hun klanten. Daar doen we het voor.

Meer weten?

Meer weten over ons unieke Smart Platform, of bespreken hoe we met elkaar kunnen samenwerken?

Laat je gegevens hier achter, zodat Simon de Vlam contact met je kan opnemen. Uiteraard kun je ons ook bellen. Simon staat je graag te woord. Hij is telefonisch bereikbaar op (085) 74 70 480 en via simon@debitroom.com.