Wie bemiddelt er voor de MKB ondernemer?

Samen ondernemers succesvol maken is voor ons geen reclamekreet. Het is onze missie. Mede dankzij onze spaarders kunnen we ondernemers op een verantwoorde manier vaak de gewenste financieringsruimte bieden. We staren ons daarbij niet blind op wat een ondernemer in het verleden heeft gepresteerd, maar kijken juist naar de vooruitzichten. Voor een bedrijf in arbeidsbemiddeling met een urgente financieringsbehoefte, was dit het verschil tussen moeten stoppen of kunnen doorgaan.

Vertrouwen in ondernemerschap

Een ondernemer die met de hulp van DebitRoom wordt gefinancierd, komt bij ons binnen via ons partnernetwerk. Heeft zijn adviseur vertrouwen in zijn ondernemerschap, dan hebben wij dat in de regel ook. Een van onze partners deed een aanvraag voor een beoordeling van een ondernemer. De factorfaciliteit van deze onderneming was door de externe financier stopgezet. Deze beslissing zou de gezonde en goed draaiende ondernemer richting bedrijfsbeëindiging duwen. De vooruitzichten op omzet bleken prima, wat ons overtuigde de benodigde financiering snel in gang te zetten.

Win-winsituatie

Die snelheid was ook essentieel, want de onderneming kon per direct niet meer terugvallen op zijn bestaande faciliteit, met verstrekkende gevolgen. Wij konden de aanvraag van €400.000 gelukkig binnen een dag toekennen, zodat de banen bij de specialist niet op de tocht kwamen. Als kers op de taart bleek de financiering van DebitRoom ook nog eens stukken goedkoper voor de ondernemer. Dankzij de bemiddeling van onze partner eindigde deze case in een win-winsituatie.