Toekomstvisie DebitRoom

Als organisatie zijn wij altijd gedreven geweest door innovatie en groei. Na vijf jaar staan we op het punt om een spannende nieuwe fase in te luiden. Ons doel is om de meest aantrekkelijke non-bancaire instelling te worden van Nederland. Om dit doel te bereiken zullen velen stappen gezet gaan worden. Een paar van die stappen willen we graag met u delen. DebitRoom zit immers in de transitie van startup naar scale up.

In het continueren van verbetering en vernieuwing hebben we besloten om onze huisstijl een grondige make-over te geven. De nieuwe huisstijl is ontworpen om onze kernwaarden en visie nog beter te weerspiegelen, namelijk die van vertrouwen en transparantie. Daarnaast straalt het modernisatie en professionaliteit uit. U kunt strakke ontwerpelementen verwachten in betrouwbare kleuren en een herkenbaar logo dat onze identiteit versterkt.

Naast een nieuwe huisstijl zal ook onze website een transformatie ondergaan. De website zal een waardevolle bron worden van onze diensten met praktische tips en tools die wij aanbieden.

De missie van DebitRoom ziet toe op Creating Value Together. Dit ziet enerzijds toe op het bieden van aantrekkelijke rendementen op spaardeposito’s. En anderzijds op het succesvoller maken van MKB-ondernemers. In beide gevallen bewerkstelligen wij dit samen met onze partners.

MKB-ondernemers zijn de motor van de Nederlandse economie. Het is ons doel om hen centraal te stellen als het gaat om kredietfinanciering. Om dit te bereiken zal ons innovatieve platform in de toekomst doorontwikkeld worden om voldoende functionaliteiten te kunnen bieden aan MKB-ondernemers welke gaan bijdragen aan het succesvol ondernemen.

En last but not least, zijn wij het traject gestart met het verkrijgen van het keurmerk “Erkend MKB Financier” bij de Stichting MKB Financiering. Met dit keurmerk voldoen we aan de hoogste eisen voor passend en verantwoord financieren. Hiermee zal bevestigd worden waar wij voor staan als organisatie en wat MKB-ondernemers van ons mogen verwachten, namelijk transparantie en het zijn van een betrouwbare partner.

Met deze nieuwe ontwikkelingen kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. We zijn vastbesloten om de eerste non-bancaire instelling te worden waar een adviseur en ondernemer voor kiest, om voortdurend te innoveren en evolueren, en om al onze stakeholders de best mogelijke ervaring te bieden. Samen bouwen we aan een toekomst vol mogelijkheden en succes.

Team DebitRoom
Creating Value Together