Succesvol ondernemen doe je niet alleen

Na veel voorbereiding en training is het vandaag de dag. Nu moet ik gaan presteren. Ik voel me fit en zelfs de weersvoorspellingen zijn perfect. Toch beginnen de zenuwen langzaam op te komen.

Het is tijd. De startende voor mij is weg en ik moet me klaar gaan maken bij de start. Tijdrijden is meer dan zo hard mogelijk fietsen. Ga je te hard? Dan kom je op een gegeven moment jezelf tegen en verlies je tijd. En als je op het einde genoeg energie over hebt om te sprinten heb je niet alles eruit gehaald wat erin zat. Mijn naam wordt omgeroepen en maak mezelf klaar.

Drie … Twee … Een … en we zijn van start.

Het is even doorbijten, maar na elke klim komt ook weer een afdaling. Niemand heeft gezegd dat het makkelijk zou zijn. Met de aansturing en hulp van mijn team is het mij gelukt.

De finishlijn is alweer in zicht. De laatste paar honderd meter geef ik nog alles wat erin zit en dan zit het erop. Ik gooi mijn handen in de lucht van blijdschap en ik ben super trots op de prestatie.

Ondernemers willen ook zo snel mogelijk op de top van de berg komen. Met de juiste hulp en dat ene duwtje in de rug, kunnen ze die top sneller bereiken. Eenmaal op de top is de finishlijn in zicht en zijn ze succesvoller dan ooit.

Een ondernemer staat nooit alleen.

Jij als partner kan DebitRoom gebruiken om je klant het laatste duwtje in de rug te geven. Met een bedrijfsfinanciering van DebitRoom kan je snel door, zodat je jouw klant proactief kan ondersteunen met het succesvoller ondernemen. In 10 minuten is het begin al gemaakt en heb je een financiering aanvraag ingevuld. En binnen een uur het geld op de bank van je klant.