Samenwerking tussen Naq en DebitRoom

Succesvol ondernemen komt met vele uitdagingen. Inzicht en zekerheid kunnen risico’s verminderen. DebitRoom is daarom een samenwerking aangegaan met Naq, hét auto-compliance platform, om onze klanten en partners naast financieringen ook te ondersteunen op het gebied van informatiebeveiliging. Door de samenwerking met Naq biedt DebitRoom haar partners en klanten de mogelijkheid om op gemakkelijke en betaalbare wijze hun cybersecurity en AVG-compliance op orde te brengen.

Naq is in het leven geroepen door juriste Nadia Kadhim en ex-NAVO cybersecurity specialist Chris Clinton. Uit de praktijk bleek dat beide thema’s zowel vanuit een juridisch compliance perspectief, als op technisch vlak een ingewikkelde opgave kan zijn. Daarom hebben zij een platform ontwikkeld, speciaal gericht op het Midden- en kleinbedrijf, om bedrijven op een geautomatiseerde wijze te helpen hun informatie te beveiligen en te voldoen aan de AVG Wet- en regelgeving. Aanvullend kunnen zij hiermee ook certificeringen behalen zoals ISO27001 en NEN7510.

Naq’s unieke combinatie van cybersecurity met AVG-compliance zorgt ervoor dat MKB bedrijven binnen een mum van tijd de zekerheid hebben dat hun data beveiligd is en is en belangrijke certificeringen kunnen worden behaald. Nadia, CEO van Naq zegt daarover: “Voor veel van Naq’s klanten is compliance en ISO27001 certificering absoluut een concurrentievoordeel, maar nog meer dan dat, het is noodzakelijk voor hun groei.”

Door de samenwerking tussen Naq en DebitRoom worden financieel inzicht, juridische compliance en informatiebeveiliging op geautomatiseerde wijze proactief aangepakt, zodat de ondernemer zich kan richten op dat waar hij goed in is: Succesvol ondernemen.

Nadia, CEO van Naq zegt over de samenwerking van Naq en DebitRoom:

“Door de unieke aanpak van Naq en DebitRoom worden de grootste ondernemersrisico’s op het gebied van financiën en databescherming inzichtelijk gemaakt en gemitigeerd. Binnen het MKB zijn de middelen, zowel tijd als geld, beperkt. De rol van automatisering speelt juist daarom binnen het MKB een cruciale rol.”

De samenwerking tussen Naq en DebitRoom is een unieke kans voor bedrijven die hun behoeften op het gebied van cyberbeveiliging en financiële data-analyse willen automatiseren. Door de combinatie van expertise, bieden Naq en DebitRoom een uitgebreide oplossing die bedrijven kan helpen om de risico’s beheersbaar te houden en (mede) daardoor succesvoller kunnen zijn.

 

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via sales@debitroom.com om een afspraak te maken voor een gesprek.

 

Naq en DebitRoom “Samen ondernemers succesvoller maken”