Partner aan het woord

Samen bereik je meer! Samenwerking is daarom enorm belangrijk, vinden wij. We laten regelmatig onze partners aan het woord om te vertellen hoe zij de samenwerking met DebitRoom ervaren.

Ditmaal geven we graag het woord aan Henri Blokland (Adviseur Credion Gouda, Woerden, Oudewater en De Waarden) waarin Henri zijn ervaringen met DebitRoom deelt.

Henri vertelt:

“Ik ken DebitRoom sinds een kleine 2 jaar als 1 van onze gewaardeerde SLA-partners op het gebied van werkkapitaalfinanciering aan MKB-ondernemingen. Mijn ervaring met DebitRoom: korte lijnen, denken goed mee, pragmatisch en oplossingsgericht. Eén van de voordelen van de werkkapitaalfinanciering bij DebitRoom is dat de faciliteit meegroeit met de omzetontwikkeling van de klant. Ik heb inmiddels een aantal klanten met werkkapitaalfinanciering naar volle tevredenheid bij hen ondergebracht.

In maart 2022 zag ik op de website van DebitRoom dat zij naast hun corebusiness ook spaardeposito’s aanbieden waardoor klanten ‘die geld over hebben’ een prima rendement kunnen behalen in plaats van negatieve rente te betalen aan de bank. Ik heb toen contact opgenomen met Simon de Vlam en heb van hem een toelichting gekregen over alle ins & outs van dit product, waarmee DebitRoom (gedeeltelijk) in hun eigen funding voorziet t.b.v. de te verstrekken werkkapitaalfinancieringen. Sindsdien neem ik de spaardeposito’s van DebitRoom mee in het productenpallet die ik klanten kan aanbieden.

Vanuit mijn Rabobankverleden ken ik veel klanten die over financiële middelen beschikken waarbij ik hen de afgelopen tijd geïnformeerd heb over de spaardeposito’s van DebitRoom, dit heeft tot op heden geresulteerd in het onderbrengen van een kleine € 7 mln. op spaardeposito’s bij DebitRoom. Sinds 1 augustus is weliswaar de negatieve rente door de meeste banken afgeschaft maar nog steeds levert het spaargeld bij hen (nagenoeg) niets op, mooi dat klanten met de spaardeposito’s bij DebitRoom wel rendement kunnen maken waarbij de looptijden flexibel zijn.

Uiteraard blijft mijn corebusiness als Partner bij Credion het bemiddelen in en het arrangeren van bedrijfs- en vastgoedfinancieringen aan MKB-ondernemers, maar daarnaast is het natuurlijk prachtig dat ik mijn klanten ook blij kan maken met de spaardeposito’s van DebitRoom”.

 

In onze samenwerking met Henri hebben we al vele klanten kunnen helpen aan een passende spaardeposito en financiering. Henri hartelijk dank en op nog meer mooie samenwerkingen!