Partner aan het woord

Samen bereik je meer! Samenwerking is daarom enorm belangrijk, vinden wij. We laten regelmatig onze partners aan het woord om te vertellen hoe zij de samenwerking met DebitRoom ervaren.

Ditmaal geven we graag het woord aan Tjalle Bomers (Adviseur Financieringsgilde Arnhem), waarmee Tjalle zijn ervaringen met DebitRoom deelt.

Tjalle vertelt:

“Ik ben in contact gekomen met Simon de Vlam, nadat Arnaud Satter en ik Financieringsgilde Arnhem zijn opgestart in oktober 2021. DebitRoom was toen al een samenwerkingspartner van Financieringsgilde. Vanuit die hoedanigheid hebben we kennisgemaakt en hebben we ook de eerste kennismaking met het platform gekregen. In het begin hebben we er nog niet gelijk heel veel mee gedaan, maar dat is eigenlijk gegroeid naar aanleiding van de eerste positieve praktijkervaringen, waarmee ook het enthousiasme in de samenwerking verder is gegroeid. Inmiddels brengen we redelijk veel klanten bij DebitRoom onder. Met name ook door het snelle schakelen, het meedenken en de korte lijnen met Pascal Arens, Roos Haverkamp en Liza Klerks, is het samenwerken met DebitRoom heel prettig.

Het platform is voor ons heel gebruiksvriendelijk. Dat uit zich in dat de PreScan snel ingevuld kan worden. Daarnaast is er een snelle analyse en we hebben heel snel een go of een no go.

Wat wij ook heel erg graag zien is het meebewegen. Wij hadden onlangs een leuke klant, die is van € 100.000,- kredietlimiet, in een korte tijd naar €150.000,- kredietlimiet gegaan. Inmiddels zit de ondernemer op € 400.000,- kredietfaciliteit. Het meedenken en meegroeien is erg fijn, waardoor de ondernemer nog sneller zijn beoogde groei kan maken. De groei die de ondernemer doormaakt is zichtbaar in het systeem van DebitRoom, waardoor DebitRoom de kredietfaciliteit mee kan laten groeien. Dat is wel erg prettig. Daarin werken wij samen en helpen wij de klant ook echt gezamenlijk.

Het meedenken, maar vooral ook het snel mee kunnen denken, dat loopt bij banken vaak wat stroever. Hier zijn de lijnen gewoon ontzettend kort. Jullie hebben een systeem gebouwd waarin je alles perfect kan zien. Je ziet alle gegevens van de klant, waardoor je de klant goed kan analyseren en volgen en daar direct inzicht in hebt. Daardoor kunnen er ook snelle beslissingen genomen worden en dat is voor ons wel heel prettig. En dat zie je in de toename van het aantal klanten dat wij met Financieringsgilde Arnhem bij jullie indienen.

Net als Debitroom zijn wij ook groeiende en zijn wij tevens de eigenaren geworden van Financieringsgilde in de regio’s Oost- en West Betuwe en Bommelerwaard. Dit doen wij met een 3e vennoot Roland Oomens. Dus wij verwachten de komende jaren ook veel klanten vanuit deze regio’s bij Debitroom onder te brengen.”