Ondernemer aan het woord

De missie van DebitRoom is ondernemers succesvol(ler) te laten ondernemen.

Ditmaal geven we het graag het woord aan ondernemers, Leontine en Werner van The Copperbarn, waarin ze ervaringen delen over de samenwerking.

Leontine en Werner vertellen:

“Als jong bedrijf is groei financieren altijd een uitdaging, maar al helemaal als de ambitie enorm is! In 2019 zijn wij, zus Leontine en broer Werner een onderneming gestart in de meubelbranche. Wij zagen een kans om op een unieke manier een home & living aanbod van de fabrikant naar de klant te brengen. Beide zijn wij analytisch ingesteld, kunnen vanuit verschillende invalshoeken naar problemen en oplossingen kijken en denken altijd graag een paar stappen vooruit. Eerlijkheid, effectiviteit en doorzettingsvermogen kenmerken ons als ondernemers in elk facet.

De missie, visie en strategie zijn beschreven in het vijfjarenplan van de onderneming, waarbij het merk The Copperbarn moet uitgroeien tot een nationale speler in het home en living segment. Met onze (unieke) visie op E-commerce weten wij enorme groei te realiseren en de combinatie met een fysieke winkel maakt het merk alleen maar sterker. Een MKB bedrijf per jaar met +300% laten groeien op een organische manier, met alle mondiale uitdagingen, geeft ons een hoop energie om nog verder door te pakken. Wij zijn niet erg goed in succes vieren, maar als wij terugkijken op de afgelopen jaren is het bizar om te zien wat voor stappen wij en de onderneming hebben doorgemaakt. Het vijfjarenplan geeft ons houvast aan onze doelstellingen en de grote lijnen die opgepakt moeten worden. Door alle factoren goed uit te werken in het vijfjarenplan werd inzichtelijk dat de gestelde doelen niet in het beschreven tijdvak haalbaar waren zonder externe groeifinanciering. 

The Copperbarn is in contact gekomen met Jaco Verloop (Credion Zuid-Hollandse Eilanden) die ons als ondernemers, onze onderneming en het opgestelde plan interessant vond. Jaco is op zoek gegaan naar financiering en heeft The Copperbarn en DebitRoom met elkaar in contact gebracht. Jaco heeft een aansluitende visie op het gebied van ondernemen en is ook op persoonlijk vlak een fijn persoon om mee te werken, waardoor een waardevolle samenwerking is ontstaan.

Reeds is de samenwerking een half jaar van kracht en dit heeft veel positief effect gehad op de ontwikkeling van The Copperbarn. Het door DebitRoom verstrekte kapitaal heeft The Copperbarn in staat gesteld de opgestelde plannen realiteit te maken door voorraad te financieren. Hierdoor heeft de snelheid van de inkoop kunnen verdrievoudigen ten opzichte van het jaar daarvoor. Ook voor het volgende jaar staan prachtige plannen op stapel die, mede door de ruimte die Debitroom aan onze onderneming biedt, gerealiseerd kunnen gaan worden. Gezien Jaco betrokken blijft als adviseur en korte lijnen heeft met DebitRoom is in ons plan opgenomen dat de kredietfaciliteit zal meegroeien met de verdere groei van The Copperbarn.

Op naar de toekomst! Met mede dank aan Jaco en Debitroom! Wij zijn erg tevreden over deze samenwerking!”