Meer dan 100 miljoen aan verstrekte leningen!

Er is iets te vieren! Wij hebben meer dan 100 miljoen euro aan leningen verstrekt aan het MKB! Een mooie mijlpaal die wij samen met onze partners en MKB-ondernemers hebben bereikt.

DebitRoom is een aantal jaren geleden opgericht om ondernemers succesvol(ler) te laten ondernemen, daar hebben we inmiddels een mooie bijdrage aan kunnen leveren. Door de intensieve samenwerking met onze partners groeien we elke dag en daar zijn we dankbaar voor. Wij kunnen zelf natuurlijk een hoop mooie successen delen, maar wij geven liever het woord aan een van onze partners van het eerste uur; Niels Leijten van Stapelfinancieringen.

Hieronder vertelt Niels over zijn ervaringen met DebitRoom en de ontwikkelingen die hij binnen DebitRoom heeft zien ontstaan.

100 miljoen aan financiering! Gefeliciteerd team Debitroom!

Als partner van het eerste uur is ons team nog steeds enthousiast over de samenwerking met Debitroom. Snel contact en een flexibel product zonder verborgen kosten. We hebben DebitRoom in hun processen en productgroepen zien ontwikkelen. Ze zijn voor ons een betrouwbare, transparante en flexibele partner. In het begin waren de kredieten nog beperkt van omvang, maar onlangs hebben we een faciliteit voor onze klant kunnen regelen bij DebitRoom van 700k in een Bv structuur. 

Een van de mooiste momenten was een vrijdagmiddag waarbij we een klant mochten verwelkomen bij ons op kantoor die dezelfde dag een belangrijke beslissing moest nemen, waarbij Debitroom in een uur 350k fiatteerde. 

We hebben mogen zien dat jullie ontwikkeling niet stopt en dat er op korte termijn mooie dingen aankomen. Wij kijken er naar uit!

Proost, en op naar veel blije klanten!

 

Ambities

De komende tijd zullen wij onze diensten nog verder blijven door ontwikkelen op zowel financierings- als adviesvlak en kunnen we op deze manier nog meer bedrijven helpen met een gezonde groei. Hierbij blijven samenwerking, gemak, snelheid en banktarieven centraal staan.

Wij zijn erg trots op deze mijlpaal en willen graag iedereen bedanken voor het vertrouwen en de mooie samenwerkingen de afgelopen jaren. Op naar een mooie toekomst met vele successen voor alle betrokkenen.

 

Nieuw bij DebitRoom of heb je interesse om partner te worden?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.