Maak kennis met onze nieuwe collega

Met de aanstelling van Thomas van den Hoven als Junior Risk medewerker is ons (Riskmanagement) team weer een collega rijker, waardoor we samen met onze partners en spaarders verder kunnen bijdragen aan het succes van MKB-ondernemers.

Thomas stelt zich graag aan je voor:

“Ik ben Thomas van den Hoven, 38 jaar en sinds kort mag ik deel uitmaken van het DebitRoom team. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in verschillende buitendienst functies in de financiële- en commerciële sector bij een aantal start- ups en MKB-bedrijven.

Afgelopen maand ben ik gestart als Junior Riskmedewerker. Binnen deze functie hoop ik bij te dragen aan de verdere groei van zowel DebitRoom als de groeiambities van onze klanten.”

 

Wat zijn je persoonlijke overwegingen geweest om te kiezen voor DebitRoom?

“Het kunnen toepassen van mijn opgedane financiële kennis, mijn interesse voor financiële data-analyses in combinatie met het onderhouden van relaties met onze partners, heeft mij doen beslissen om voor DebitRoom te kiezen.

Transparantie en openheid zijn kernwaarden binnen de bedrijfscultuur van DebitRoom, die ook aansluiten bij mij als persoon.”

 

Hoe verwacht je bij te kunnen dragen om de partners nog beter te kunnen ondersteunen?

“Mijn kennis en ervaring wil ik inzetten om met partners mee te denken en het menselijke aspect terug te brengen in financieringen. Door mijn affiniteit met IT, hoop ik ook een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere optimalisatie van het platform.

Ik hoop door middel van samenwerkingen, onze partners te voorzien van advies waarmee de ondernemer zijn groeiambities kan realiseren. Oplossingen bieden voor de risico’s die ondernemers lopen dankzij inzicht in de oorzaken. Mede hierdoor helpen we financiële problemen te voorkomen. Ik hou van korte lijnen met zowel onze partners als binnen de organisatie over de verschillende disciplines.

Mijn doel is met DebitRoom een Preferred Supplier te zijn voor onze partners en MKB-ondernemers. Door kennis van zaken, efficiëntie en snelheid ondernemers te ondersteunen in het verwezenlijken van hun groeidoelstellingen.”

 

We kijken uit naar de samenwerkingen om samen met onze partners, vele ondernemers te mogen helpen om nog succesvoller te zijn. En wij hebben vertrouwen dat Thomas van waarde zal zijn voor DebitRoom en voor onze partners.