Maak kennis met onze collega’s Roy en Mike

Ontmoet Roy en Mike, onze nieuwe collega’s van het software-ontwikkelingsteam.

Hieronder stelt Roy zich graag aan je voor:

“Ik ben Roy Hermens en sinds juli werkzaam bij DebitRoom. Als senior back-end developer met ervaring in de e-commerce, is mijn voornaamste taak om de ruggengraat van websites en applicaties te bouwen. Dit omvat het ontwikkelen van de achterliggende systemen en databases die ervoor zorgden dat de website soepel en efficiënt kan functioneren. Als back-end developer ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van API’s, waar gebruikers-interfaces mee kunnen communiceren.

De financiële sector spreekt mij aan om meerdere redenen. Allereerst is technologische innovatie hier van groot belang. De constante evolutie van financiële diensten en producten vereist voortdurende aanpassing en verbetering van de technologische infrastructuur. Het biedt een stimulerende omgeving voor iemand met mijn achtergrond als back-end developer, waarbij ik kan bijdragen aan het ontwikkelen van geavanceerde systemen om aan deze behoeften te voldoen.”

Hieronder stelt Mike zich graag aan je voor:

“Ik ben Mike Donkers, een 27-jarige Senior Front-end Developer met een passie voor het bouwen van boeiende en intuïtieve online ervaringen. Met meer dan 7 jaar ervaring in webontwikkeling, heb ik me gespecialiseerd in het omzetten van complexe ideeën in visueel aantrekkelijke en goed functionerende websites en applicaties.

Mijn reis in de wereld van front-end ontwikkeling heeft me kennis en ervaring opgeleverd die waardevol zijn in de context van DebitRoom. Mijn expertise kan bijdragen aan de ontwikkeling van financiële technologische oplossingen door het creëren van gebruiksvriendelijke en veilige interfaces voor financiële applicaties, zoals online banking platforms, e-wallets, investeringsapps en meer.

Ik ben bedreven in het begrijpen van de unieke behoeften van de fintech-sector, waarbij ik de nieuwste technologieën combineer met robuuste beveiligingsmaatregelen. Mijn focus ligt niet alleen op het esthetische aspect, maar ook op het waarborgen van een naadloze en veilige gebruikerservaring in overeenstemming met de regelgeving binnen de financiële wereld.

Ik geloof sterk in het belang van het leveren van oplossingen die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Mijn doel is om bij te dragen aan het ontwikkelen van innovatieve producten die de gebruikerservaring verbeteren, terwijl de integriteit van gevoelige financiële gegevens gewaarborgd blijft.

Ik kijk ernaar uit om mijn expertise in te zetten en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van DebitRoom door te zorgen voor cutting-edge front-end oplossingen die aansluiten bij de complexe behoeften van de financiële sector.”

 

We kijken uit naar de samenwerkingen om samen met onze partners, vele ondernemers te mogen helpen om nog succesvoller te zijn. En wij hebben vertrouwen dat Roy en Mike van waarde zal zijn voor DebitRoom en voor onze partners.