Maak kennis met onze collega Lena

In juni is Lena gestart als Scrummaster. Met haar achtergrond in IT-projecten en haar kennis en kunde van SCRUM brengt Lena procesverbetering en professionalisering.

Hieronder stelt Lena zich graag aan je voor:

“Mijn naam is Lena, aangenaam! Sinds juni werkzaam als Scrummaster bij DebitRoom. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het gedrag van de mens en volgde tijdens mijn bachelor een minor “cognitieve neurowetenschappen.” Tegelijkertijd raakte ik steeds meer geïnteresseerd in kunstmatige intelligentie en wilde ik leren programmeren. Dit leidde tot mijn Master in Communicatie- en Informatiewetenschappen, gericht op Cognitieve Neurowetenschappen en Kunstmatige Intelligentie. Na mijn studie heb ik mij in de IT-branche gestort en heb ik ervaring opgedaan in verschillende functies en IT-projecten waarbij ik diverse certificaten behaalde als full-stack developer. Ik merk dat ik de meeste energie krijg en de grootste bijdrage kan leveren wanneer ik een gezonde balans vind tussen het organiseren en plannen van projecten, het onderhouden van contact met klanten en het hebben van persoonlijk contact met collega’s.

Ik kwam in aanraking met DebitRoom via een voormalige collega, Jens van Hellemondt, die recent bij DebitRoom is gestart als Head of IT. Ik ben onder de indruk van de propositie die DebitRoom aanbiedt en ik zie talloze mogelijkheden om bij te dragen aan de groei van het bedrijf en de ontwikkeling van het team. Mijn keuze voor DebitRoom is daarnaast ook gebaseerd op de cultuur van persoonlijke ontwikkeling en het stimuleren van voortdurend te blijven leren. De positieve energie die ik voel bij het team en de manier waarop aannames werden bevraagd en zelfreflectie werd gestimuleerd, sprak mij direct aan.

Ik breng mijn organisatievaardigheden en kennis van SCRUM en agile werken in, om het development proces te verbeteren en te professionaliseren. Door een gestroomlijnde en efficiënte werkwijze te bevorderen, help ik het team om projecten soepeler op te leveren. Een van mijn sterke punten is het faciliteren van effectieve communicatie en het opbouwen van sterke relaties binnen het team. Door open te staan voor feedback en een cultuur van samenwerking te bevorderen, lever ik een positieve en constructieve werkomgeving waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Zelf hoop ik me als volwaardig Scrummaster te kunnen ontwikkelen en mijn vaardigheden in verwachtingsmanagement en communicatie verder te verbeteren. Ik zal actief bijdragen aan het succes van DebitRoom en ons team laten groeien en floreren.”

 

We kijken uit naar de samenwerkingen om samen met onze partners, vele ondernemers te mogen helpen om nog succesvoller te zijn. En wij hebben vertrouwen dat Lena van waarde zal zijn voor DebitRoom en voor onze partners.