Maak kennis met onze collega Jens

Jens maakt sinds mei deel uit van ons developmentteam als Head of IT. De aankomende tijd zal hij zich gaan focussen op het verbeteren en het leveren van hoogwaardige diensten aan het MKB en onze partners.

Hieronder stelt Jens zich graag aan je voor:

“Ik ben Jens van Hellemondt en sinds mei ben ik werkzaam bij DebitRoom, waar ik mijn passie voor technologie combineer met mijn achtergrond in financieel management. Na mijn opleiding financieel management heb ik mijn professionele carrière gestart als fiscalist bij een gerenommeerd Big Four kantoor, waar ik al betrokken was bij het verkennen van de synergie tussen financiën en technologie. Het werd voor mij steeds duidelijker dat technologie een steeds grotere rol zou gaan spelen in de financiële sector.

Met mijn achtergrond in de financiële wereld en mijn ervaring als softwareontwikkelaar, vond ik in DebitRoom de perfecte combinatie van mijn interesse in financiën en technologie. Het is indrukwekkend om te zien hoe DebitRoom innovatieve oplossingen biedt aan het MKB door de kracht van technologie te benutten. Daarnaast ben ik als ervaren softwareontwikkelaar enthousiast over de technologische keuzes van DebitRoom, zoals de geavanceerde softwarearchitectuur en de cutting-edge visualisatietechnieken, die naadloos aansluiten bij mijn expertise.

Mijn focus bij DebitRoom ligt op het leveren van hoogwaardige financiële producten en het bijdragen aan het de groei van het bedrijf. Ik ben een gedreven professional met onder andere ervaring in het SCRUM-proces, projectmanagement en leidinggeven. Ik geloof sterk in teamwork en open communicatie, en ik kijk ernaar uit om verder te werken met de getalenteerde professionals bij DebitRoom om gezamenlijk succes te behalen.

Mijn persoonlijke doelen bij DebitRoom zijn tweeledig. Allereerst wil ik het verschil maken bij DebitRoom door waarde toe te voegen aan de producten en diensten die we aanbieden. Ten tweede wil ik mijn technische vaardigheden verder ontwikkelen en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om te groeien en nieuwe vaardigheden aan te leren. Mijn streven is om een positieve impact te hebben op het team, onze partners en klanten door middel van mijn kennis, ervaring en toewijding.

Kortom, sinds mijn start in mei bij DebitRoom, ben ik verheugd om deel uit te maken van dit innovatieve team en mijn professionele reis voort te zetten. Door voortdurend te leren en te groeien, kan ik waardevolle inzichten en innovatieve oplossingen blijven bieden aan het team en uiteindelijk, onze partners en klanten. Samen met mijn getalenteerde collega’s streven we naar continue verbetering en het leveren van hoogwaardige diensten aan het MKB. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om hier deel van uit te maken en ik kijk uit naar wat de toekomst bij DebitRoom zal brengen.”

 

We kijken uit naar de samenwerkingen om samen met onze partners, vele ondernemers te mogen helpen om nog succesvoller te zijn. En wij hebben vertrouwen dat Jens van waarde zal zijn voor DebitRoom en voor onze partners.