Afscheid nemen bestaat niet

De missie van DebitRoom is om ondernemers, samen met onze partners, succesvoller te laten ondernemen. Hier horen verschillende groeifases bij waarin niet altijd dezelfde behoeften horen, zo ook op financieringsgebied. Dit kan betekenen dat een ondernemer in een later stadium behoefte heeft aan een ander soort financiering bij een andere partij. Maar is dit negatief?

In December ontvingen wij het volgende bericht van één van onze klanten:

“Wij willen onze diepe dankbaarheid uitspreken voor de kredietfaciliteiten, steun, professionaliteit en vertrouwen welke DebitRoom ons de afgelopen periode heeft geboden. Deze faciliteit was van onschatbare waarde voor onze onderneming. Het heeft ons in staat gesteld om snel te groeien en onze doelstellingen te realiseren. Jullie steun heeft een significante bijdrage geleverd aan het succes dat wij nu ervaren. Wij hopen onze goede relatie met DebitRoom te behouden en staan open voor toekomstige samenwerkingsmogelijkheden. Vooral omdat we overwegen om in de nabije toekomst financiering te zoeken voor projecten van onze zustermaatschappij”.

Als wij bovenstaand bericht lezen, zien we dit niet als nadelig. Wanneer exact datgene waar wij samen met onze partners dagelijks mee bezig zijn, tot deze ervaring leidt is voor ons juist de missie geslaagd! We hebben deze onderneming naar een volgende fase kunnen brengen. We zijn dankbaar voor de fijne samenwerking en hopen de ondernemer, bij een toekomstige behoefte, weer als klant te mogen ontvangen. En in de tussentijd helpen wij vele andere MKB-ondernemingen naar hun volgende gewenste fase toe.