Stapelen voor de ideale financieringsmix

De laatste jaren zijn er nogal wat ontwikkelingen geweest op het gebied van financieringen. Vroeger was de keuze voor een bank gemakkelijk gemaakt, maar dit is tegenwoordig vaak wel anders. Allereerst zijn er veel minder kantoren dan vroeger en zijn ze veeleisender bij het verstekken van een financiering. Ook willen banken niet het volledige risico lopen, waardoor het mkb vaker is aangewezen op alternatieve mogelijkheden. Gestapeld financieren kan hier een passende oplossing bieden.

Lees verder »


Maak kennis met onze nieuwe CEO

Op 1 januari ’22 is Hénry de Vries gestart als CEO van DebitRoom. Hénry is aangesteld voor een verdere professionalisering en internationalisering van DebitRoom. De financiële wereld verandert continue en heeft veel uitdagingen gekend de laatste jaren. Met Hénry’s brede en diverse ervaring binnen de accountancy, zijn wij ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren om oplossingen te blijven bieden voor onze partners.

Lees verder »


Rendement op je vermogen. Is het nog mogelijk?

Het is voor niemand meer onbekend, de spaarrente is door de jaren heen gestaag lager geworden.  Voor de vermogende klant is een negatieve spaarrente al een feit. Nu betaal je al bij veel banken negatieve rente van 0.5% als je boven het bedrag van € 100.000 uitkomt. Dit is voor zowel de zakelijke- als voor de particuliere spaarder.

Lees verder »