Afscheid nemen bestaat niet

De missie van DebitRoom is om ondernemers, samen met onze partners, succesvoller te laten ondernemen. Hier horen verschillende groeifases bij waarin niet altijd dezelfde behoeften horen, zo ook op financieringsgebied. Dit kan betekenen dat een ondernemer in een later stadium behoefte heeft aan een ander soort financiering bij een andere partij. Maar is dit negatief?

In December ontvingen wij het volgende bericht van één van onze klanten:

Lees verder »


Toekomstvisie DebitRoom

Als organisatie zijn wij altijd gedreven geweest door innovatie en groei. Na vijf jaar staan we op het punt om een spannende nieuwe fase in te luiden. Ons doel is om de meest aantrekkelijke non-bancaire instelling te worden van Nederland. Om dit doel te bereiken zullen velen stappen gezet gaan worden. Een paar van die stappen willen we graag met u delen. DebitRoom zit immers in de transitie van startup naar scale up.

Lees verder »


Niels van den Brandt, founder van DebitRoom, vertelt!

Niels van den Brandt, ondernemer sinds zijn 18e levensjaar, eigenaar van meerdere ICT bedrijven en trotse founder en bestuurslid van DebitRoom. Niels is ICT’er, een mensen mens en gezinsman. 5 jaar geleden had hij een droom; MKB ondernemers succesvoller maken! 5 jaar later heeft hij meer dan 49.000 leningen verstrekt en 848 bedrijven gefinancierd.

Lees verder »